Táborozás a Balatonnál megfizethető áron

Táborozóink véleménye

Ezen az oldalon néhány vendégünk véleményét olvashatja. Célunk, hogy minden vendégünk maradéktalanul elégedett legyen szolgáltatásainkkal, és még rengeteg hasonlóan pozitív visszajelzést kapjunk.

Vízilabda edzőtábor

Úgy gondolom, aki a Vadóctanyát választja, nem csalódik. Az üzemeltetők tapasztalt, lelkes csapata a profi színvonal biztosítéka, valamint fantasztikus a környék. A gyerekek szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat, és örülök annak, hogy mindeközben megszeretik a mozgást és a természetet. Ráadásul a meglepően kedvező ár miatt tényleg bárki számára elérhető.

Kósz Zoltán - olimpiai bajnok vízilabdázó

Tai Chi edzőtábor

2008 júniusa óta látogatjuk előszeretettel a tábort. Évente két tábort rendezünk - haladó, kezdő tanulókkal. Eddig 6 csoport tette próbára vendéglátóink türelmét, elszántságát. Választásunk azért a Vadóctanyára esett, mert a számunkra fontos elemeket tartalmazta: csend, edzőhely, étkezés és a kedves és mindent kielégítő "személyzet". Bármilyen kérésünk, gondunk akadt, azt nagyon segítőkészen, emberségesen kezelték. Mivel mi aktív tábort szervezünk (napi háromszori edzéssel) a fent említett részletek nagyon fontosak. A pihenőnapon mindenki talál magának aktív vagy passzív pihenést, akár a közeli vízparton vagy Keszthely gyönyörű városában.

Molnár Ica - táborozó

Roma és hátrányos helyzetű nyári tábor

Tíz éve táboroztatok roma és hátrányos helyzetű gyermekeket, köszönhetően a XVIII. kerületi Önkormányzat képviselőtestületének. A Vadóctanya az a hely, ahol otthon érezzük magunkat. A gyönyörűen berendezett szobák nem zsúfoltak. Az emeleten 2-3 ágyas szobák vannak, míg ezeknél a gyermekeknél gyakran jellemző, hogy nyolcan is együtt alszanak otthon - így ez nagy öröm a számukra. A zuhanyozó mindig tiszta, vigyáznak is rá a gyermekek.
Nóri mindig mindenhol ott van, segít, hogy minél kényelmesebben és jobban érezzük magunkat. Feri bá, a szakács, mindazt, amit szeretnek a gyermekek, a nyolc nap alatt megfőzi nekik. Beül közénk, mesél a sport múltjáról, hogy masszőr volt a férfi vízilabda válogatottnál. Három éve még Kemény Dénessel is találkozhattunk. Tomi a "tulaj fia" - így szólítjuk szeretetből - velünk van minden programban és ő is ifivezetővé vált a hat év alatt. Jó ötleteivel, a gyermekszeretetével a gyerekek kedvence. Az esti énekes-táncos partik szuper vezére.
A "Vadóctanya" egy fogalom, ajánlom mindenkinek, aki pihenni szeretne, kellemes, családias környezetben. Köszönöm Vadóctanya, hogy vagytok!

Lőke Józsefné - táborvezető

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Buj

Osztályközösségünk nevében szeretném megköszönni Neked és "csapatodnak" azokat a felejthetetlen napokat, amelyeket a Vadóctanyán töltöttünk! Nagy megelégedésünkre voltak a finomabbnál finomabb, bőséges és gyermekek által közkedvelt ételek, melyekkel kényeztettetek minket! Figyelemre méltó, hogy minden nap a csoport programjához igazítottátok az étkezések időpontját-ezzel nagyon megkönnyítve a napi szervezést számomra. Külön köszönöm, azokat a sokszor már teljesíthetetlennek tűnő kéréseket, amikkel a munkámat segítetted. Manapság nagyon ritka ilyen táborvezetővel találkozni, aki éjjel-nappal rendelkezésre áll, ha szükségem volt váratlanul bármire - ezzel nagyon sok terhet levettél a vállamról! A tábori szobák tisztaságával, berendezésével, a személyzet kedvességével, egyszóval mindennel nagyon elégedettek voltunk! Köszönjük azt a mérhetetlenül sok türelmet, amivel minket és kisdiákjainkat körülvettetek! Sikerült gyermekeinknek egy életre szóló élményt szerezni!
Az elkövetkezendő években, ha lehetőségünk adódik, csakis ugyanide szerveznék tábort tanulóimnak. Sokkal többet kaptunk a Vadóctanyán, mint amennyit fizettünk érte. Kollégáimnak, ismerőseimnek okvetlen ajánlani fogom! További jó egészséget és jó munkát kívánok a Vadóctanya minden dolgozójának! Kívánom, hogy még sok-sok gyermek részesülhessen Nóra néni páratlan vendégszeretetében!

Dr. Némethné Kósa Mónika - tanító

ELTE egyetemi csapatépítő tréning

A hallgatói éveim legjobb táborát a Vadóctanyán töltöttem. A csapatépítő hétvége keretében az ismerkedés mellett, a szakmai programoknak köszönhetően egy rövid összefoglalót kaptunk az előttünk álló két évről, de a felkészülés mellett jutott időnk a szórakozásra is. Kikapcsolódásként kirándultunk a kavics bányába, hajóztunk a Balatonon, lézerharcoltunk, és természetesen felfedeztük Gyenesdiás természeti szépségeit. A szállás és az ellátás tökéletes volt, melyet ezúton köszönünk a tábor két lelkének: Nóra néninek és Feri bácsinak.

Kocsis Tímea - táborozó

Győrzámolyi Petőfi Sándor Általános Iskola

A Győrzámolyi Petőfi Sándor Általános Iskola Diákönkormányzata sok éven át kereste a megfelelő táborhelyszínt a Balatonon. Sok helyen próbálkoztunk, mire végre rátaláltunk a tökéletesre: Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás. Immár negyedik alkalommal szerveztük ide a nyári táborunkat.

Hogy miért ez a helyszín a tökéletes? Néhány érv:
- a legfontosabb a házigazdák hozzáállása: legjobb tudásuk szerint teljesítik a gyerekek kívánságait,
- folyamatosan új lehetőségekkel lepnek meg bennünket,
- fantasztikus konyha, ami amellett, hogy finom ételeket jelent, a mennyiség is elegendő,
- kényelmes, tiszta környezet,
- ezen a szálláson nem zavarunk másokat,
- házigazdáink rengeteg kedvezményes programlehetőséget tartogatnak számunkra,
- a szálláshoz közel van a strand és a vasútállomás is,
- a gyenesdiási strand már évek óta a Balaton egyik legszebb strandja.
Még sorolhatnánk az érveinket, de véleményünk szerint ezek is igazán meggyőzőek. Minket legalább is meggyőztek, így a következőtáborunk helyszíne is a Vadóctanya Ifjúsági Tábor lesz.

Pulai Nikolett - táborvezető

További élménybeszámolók

Az alábbiakban látható hivatkozásokra kattintva megnyíló weblapokon olvashatja el vendégeink élménybeszámolóit.

Kisbajcsi Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Vasvári Általános Iskola

Gamási Általános Iskola

Kapuvári Széchenyi Általános Iskola

Mesztegnyői Ladi János Általános Iskola

Kéthelyi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Buzsáki Általános Iskola

Kapcsolat és Érintés című projekt nyári tábor

Kapcsolat

Telefon:
+36 20 924-0805

hétfotol vasárnapig
8:00 - 20:00 között

E-mail:


Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás

Cím: 8315 Gyenesdiás, Tulipán utca 3.
Telefon: +36 20 924-0805
E-mail:

© Na-Joó Bt. - Minden jog fenntartva

Weboldal: